Life-Force Yoga, gezondheid, vitaliteit, rust.

Life-Force yoga

Life-Force yoga verbetert de gezondheid, maakt je lichaam vitaler en je denken rustiger. Je leert de ademhaling te beheersen en spanningen los te laten, waardoor het lichaam ontspant en stress wegvloeit.

 

Yoga is een tijdloos geschenk uit het oude India, het is een unieke methode die de harmonie tussen lichaam, geest en ademhaling bevordert. Een yogales bestaat uit een combinatie van staande, zittende en liggende oefeningen, gevolgd  door een liggende eindontspanning. We besteden ook veel aandacht aan goed leren ademen, omdat veel gezondheidsklachten te herleiden zijn naar een verkeerde ademhaling.

 

De combinatie van yogahoudingen, adem- en ontspanningstechnieken maakt, dat je energie weer op een natuurlijke wijze gaat stromen. Er ontstaat een grotere harmonie tussen lichaam en geest, waardoor lichamelijke en emotionele klachten kunnen oplossen.

 

Life-Force yoga stijl

Life-Force yoga is een vorm van hatha-yoga die niet prestatie gericht  is en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Tijdens het beoefenen van yoga observeer je je lichaam, de ademhaling, je energie, emoties en gedachten. Je leert om met milde open aandacht de grenzen van je lichaam (en geest) te herkennen, te accepteren en geleidelijk te verleggen.