Life-Force Yoga, gezondheid, vitaliteit, rust.

Life-Force yoga

Life-Force yoga verbetert de gezondheid, maakt je lichaam vitaler en je denken rustiger. Je leert de ademhaling te beheersen en spanningen los te laten, waardoor het lichaam ontspant en stress wegvloeit.

 

Yoga is een tijdloos geschenk uit het oude India, het is een unieke methode die de harmonie tussen lichaam, geest en ademhaling bevordert. Een yogales bestaat uit een combinatie van staande, zittende en liggende oefeningen, gevolgd  door een liggende eindontspanning. We besteden ook veel aandacht aan goed leren ademen, omdat veel gezondheidsklachten te herleiden zijn naar een verkeerde ademhaling.

 

De combinatie van yogahoudingen, adem- en ontspanningstechnieken maakt, dat je energie weer op een natuurlijke wijze gaat stromen. Er ontstaat een grotere harmonie tussen lichaam en geest, waardoor lichamelijke en emotionele klachten kunnen oplossen.

 

Hatha yoga

Vrijwel al onze yogalessen zijn gebaseerd op hatha yoga. Een vorm van hatha-yoga die niet prestatie gericht  is en geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Verder bieden we nog 50-plus yoga, yin yoga, herstelyoga bij gezondheidsklachten, ouder-kinderyoga en een combinatie van boksen en yoga (zenboksen).