Bronnen > Boeken

Klik op de boeken om ze te bekijken of te bestellen.

 

Yoga voor dummies

28,95

Zeer compleet en leesbaar boek over yoga. Zoals alle dummie boeken is de informatie die je zoekt erg gemakkelijk te vinden. Hierin kun je lezen hoe je je lichaam en geest krachtiger kunt maken en in balans kunt brengen. Het boek richt zich op het lichaam en werkt met houdingen en poses, ademhalingsoefeningen en andere technieken. Ook beschrijft het boek speciale yoga-instructies voor kinderen, ouderen, partners en zwangere vrouwen en worden er oefeningen geboden voor lichaamsherstel en pijnbestrijding.

 

Yoga, handboek voor een lichter leven.

 

Yoga  Afbeelding 1 van 1

16,00 + € 1,99 servicekosten

Mooi geschreven boek, met prachtige foto’s en illustraties, ideaal voor mensen die voor het eerst met yoga in aanraking komen en meer willen begrijpen van deze oude maar springlevende filosofie. Dit door Happinez uitgegeven boek laat zien hoe yoga rust, harmonie en verbondenheid in je leven brengt. Met houdingen, maar ook met meditatie, ademhalingsoefeningen en een inspirerende filosofie. Duizenden jaren geleden ontstaan in India, en tot op de dag van vandaag springlevend. Zowel voor beginners die hun eerste stappen op het yogapad zetten als voor gevorderden.

 

Mindfulness,  In De Maalstroom Van Je Leven -Edel Maex

 

Mindfulness  Afbeelding 1 van 1

17,99

Prachtig boek, geschreven door de bekende Vlaamse mindfulness trainer Dr. Edel Maex. MINDFULNESS vindt zijn oorsprong in boeddhistische meditatietechnieken. In plaats van voortdurend toe te leven naar doelen die ver in de toekomst liggen, leer je met een milde open aandacht aanwezig te zijn bij wat nu is. MINDFULNESS leert je hoe je de rust en helderheid kunt opzoeken in jezelf. Ook als het leven je deze rust niet gunt, geeft mindfulness je de vrijheid goed om te gaan met de onrust, zonder jezelf erin te verliezen. Dit boek is een prachtige introductie in mindfulness, met mooie oefeningen en korte teksten die je helpen meer mindful te leven. Het boek volgt de lijn van de mindfulnesstraining, een achtweeks programma, dat inmiddels dertig jaar bestaat en waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen.