Bronnen > Interessante links

Ananda Yoga Centrum

 

Geweldige opleiding tot yoga docent en voor mensen die willen werken aan hun spirituele ontwikkeling. Biedt ook andere mooie opleidingen en elke zondagavond Satsang (mantra’s zingen).

 

Phoenix opleidingen

 

Voor persoonlijke coaching, familie opstelingen en opleidingen tot coach. In mijn ervaring een van de beste en meest integere instituten in Nederland voor persoonlijke en zakelijke coaching.

 

Het Braamhuis in Zevenaar

 

Een inloophuis en warme plek voor mensen die kanker hebben of er juist van genezen zijn, hun familieleden, vrienden en nabestaanden.

 

Bluestar Nederland

 

“We are spiritual beings in a human experience” zegt Sri Vasudeva, de oprichter en inspiratiebron van Blue Star. We zijn spirituele wezens in een menselijke ervaring. Die menselijke ervaring kennen we allemaal. Maar met de spirituele kant van onszelf zijn we vaak minder bekend of vertrouwd. Blue Star richt zich op het ontwikkelen van deze kant van onszelf.

 

Bluestart Trinidad

 

De non profit organisatie van Sri Vasudeva die zich richt op het ontwikkelen van spiritualiteit in de wereld. Prachtige site, waar je live of in het archief meditaties, inspirerende lezingen en discussies kunt volgen. De 40-dagen retraites die je kunt volgen op zijn site zijn geweldig en transformerend.