Gezonde Recepten

HEERLIJKE RECEPTEN OM GEZOND TE WORDEN EN TE BLIJVEN

In 2010 kreeg ik de diagnose tongkanker. Wat begon als een nachtmerrie werd uiteindelijk een zoektocht en mooie reis. Ik ging op zoek naar antwoorden op de vragen “waarom krijgen mensen kanker” en “wat kun je zelf doen om beter te worden”. Tot mijn verbazing hadden mijn artsen  geen antwoorden op deze vragen. Over de duidelijke relatie tussen voeding en kanker wisten ze bijvoorbeeld niets/weinig.

De reis bracht me de allernieuwste Westerse wetenschappelijke kennis over kanker, maar ook duizenden jaren oude Oosterse kennis over gezondheid en de oorzaken van ziekte. Mijn belangrijkste inzicht was dat je zelf een heel belangrijke rol kunt spelen in je genezing. Door je voedingsgewoontes aan te passen, door je levensstijl te veranderen, heling te zoeken voor psychische wonden uit je verleden kun je het zelf genezend vermogen van je lichaam activeren en versterken.

In dit receptenboekje, kun je de belangrijkste conclusies nalezen en heerlijke recepten zelf uitproberen. Als je meer informatie wil, kun je contact met me opnemen.

Peter Haima, dec. 2018.