HOME270520

Yoga en gezondheidLeren hoe jij op eigen kracht je gezondheid kunt verbeteren. Je fitter voelen en meer rust ervaren.

Dat is waar het bij ons om draait. Wij geloven in het zelf-helend vermogen van mensen en de kracht van yoga en mindfulness om dit zelf-helend vermogen te versterken.

Kom gratis kennis maken met onze Yoga lessen, volg de speciale Herstel-yoga bij gezondheidsklachten of de erkende en vergoede mindfulness training bij stress en burn-out. Laat je inspireren door onze gezondheids-workshops en lezingen.

Yoga


Yoga
We bieden yoga  voor jong tot oud, voor mensen met of zonder gezondheidsklachten.  Welke les je ook kiest, na afloop voel je je helemaal ZEN.

Mindfulnessyoga en mindfulness

Wil je beter leren omgaan met stress en moeilijke gedachten, ben je herstellende van een burn-out? Volg dan de erkende mindfulness cursus (methode Radboud)  met vergoeding door vele verzekeraars (check jouw vergoeding hier).

De eerstvolgende mindfulness trainingen starten in januari en februari en mei 2019, check de data hier.

Herstel Yogaherstel yoga bij gezondheidsklachten

Onze unieke herstel yoga  stimuleert het zelfherstellend vermogen en ondersteunt bij (chronische) gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, rugklachten of burn-out.

Workshops en lezingenworkshops yoga

Inspirerende gezondheids-workshops, speciale lessen, lezingen en specials over voeding, lifestyle, mindbody methodes. Kijk hier voor het aanbod.

 

Over ons prachtige centrum in WestervoortYoga Centrum Westervoort

In het Life-Force Yoga & Mindfulness centrum in Westervoort kun je terecht voor vele groepslessen, mindfulness, workshops en lezingen, zowel overdag als ’s avonds. Ons centrum is gelegen nabij Arnhem en Duiven, met ruime en gratis parkeerplaatsen. Er is een bushalte op slechts 200 m. afstand.

Docenten en trainers

Docenten yoga en mindfulnessDeskundige en ervaren docenten begeleiden je naar meer rust en vitaliteit. Ervaar al in de eerste les het weldadige effect op lichaam en geest.

Ontspannen en gezond leven?

Verminder stress en boost je
gezondheid met yoga of mindfulness.

Ontspannen en gezond leven? Verminder stress en boost je gezondheid met yoga of mindfulness.

Yoga en mindfulness zijn  “mind-body medicijnen”,  beoefening heeft een diepe helende werking op jouw lichaam en geest.

Life-Force is opgericht door medisch bioloog Dr. Peter Haima. Onze passie is 'mensen leren en inspireren hoe ze hun gezondheid en kwaliteit van leven kunnen verbeteren door yoga, mindfulness en yoga therapie.

We bieden yoga lessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Daarnaast zijn er ‘specials’: Herstelyoga bij gezondheidsklachten, Herstelyoga bij kanker, Stoelyoga, Yoga-mindfulness en Yin voor soepele gewrichten en bindweefsel.

Yoga

In onze school beoefenen we yoga zoals het 1000-en jaren geleden bedoeld was. We trainen lichaam, geest en ademhaling met een milde niet prestatie-gerichte houding. Je kunt kiezen uit meerdere docenten, lessen en stijlen, overdag en 's avonds.  Lessen reserveer je eenvoudig met een app op je telefoon, of je kiest een vaste groep als je dat makkelijker vindt. Abonnement of strippenkaart, jij kiest de vorm die het beste bij jou past.

Boek je gratis yoga proefles
Bekijk het volledige programma
Bekijk onze abonnementen, strippenkaarten en prijzen

Mindfulness

Wil je beter leren omgaan met stress en moeilijke gedachten, ben je herstellende van een burn-out? Volg dan de erkende mindfulness cursus, vergoed door vele verzekeraars (check jouw vergoeding hier).

check de data voor de volgende training.

Meer over deze cursus

Herstel yoga

Onze unieke herstel yoga stimuleert het zelfherstellend vermogen en ondersteunt bij (chronische) gezondheidsklachten, zoals kanker, COPD, rugklachten of burn-out.

Meer over deze cursus
Proefles aanvragen

Workshops en lezingen

Inspirerende gezondheids-workshops, speciale lessen, lezingen en specials over voeding, lifestyle, mindbody methodes.

 Kijk hier voor het aanbod.

Over ons prachtige centrum in Westervoort

In het Life-Force Yoga & Mindfulness centrum in Westervoort kun je terecht voor vele groepslessen, mindfulness, workshops en lezingen, zowel overdag als ’s avonds. Ons centrum is gelegen nabij Arnhem en Duiven, met ruime en gratis parkeerplaatsen. Er is een bushalte op slechts 200 m. afstand.

Docenten en trainers

Deskundige en ervaren docenten begeleiden je naar meer rust en vitaliteit. Ervaar al in de eerste les het weldadige effect op lichaam en geest.