Ki

KI

Je kunt door allerlei redenen uit balans raken. Tijdens de Ki cursus ervaar je direct hoe je je balans, fysiek én mentaal, eenvoudig kunt herstellen. De Ki oefeningen zijn  geschikt voor iedereen en direct toepasbaar in het dagelijkse leven.

 

Ki is het Japanse woord voor 'levensenergie' (Life-Force in het Engels). Ki is de bron van kracht en levensenergie waar iedereen over beschikt. Door eenvoudige oefeningen ervaar je hoe je die bron aanboort en voel je jouw kracht, energie en stabiliteit toenemen. Je staat direct steviger in je schoenen en kunt veel meer aan.

 

Christiane Bahr - Ki TrainerTrainer Christiane Bahr (meer informatie over Christiane) focust op de praktische toepassing in het dagelijks leven van de cursisten en geeft individuele tips. Op deze manier ervaar je hoe je stabiliteit en energie toenemen en hoe je door weinig inspanning, optimaal en maximaal kunt bewegen. Dat laat de docent u ervaren door oefeningen te doen vanuit de Ki principes (natuurwetten). Kleine tests om bv het verschil te kunnen voelen, dat je lichaam stabieler is als je op een andere manier staat, loopt en opstaat. Dat geeft meer zekerheid zodat je weer vertrouwen krijgt in je eigen lijf.

Wij kunnen lopen, traplopen en ‘spelen’ met nieuwe ervaringen. We zetten het meteen om in dagelijkse bewegingen. Deze ontdekking kan je na de les direct aanwenden in je dagelijks leven. Iedereen kan meedoen. Het is een ontspannen en speelse cursus,vol plezier voor mentale en fysieke stabiliteit.