José van der Kamp

José van der Kamp

Ik ben 52 jaar en woonachtig in Westervoort samen met mijn man Marcel. Een aantal jaren geleden ontdekte ik in een boeddhistisch klooster in België, dat stilte en meditatie een heilzame uitwerking op mij hadden. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik schreef me in voor een Yoga docentenopleiding. In eerst instantie voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
Yoga is niet meer weg te denken uit mijn leven. Yoga heeft mij weer in verbinding gebracht met mezelf en door yoga heb ik mijn balans gevonden in dit toch vaak hectische leven. De balans tussen inspanning en ontspanning. Dit wil ik nu graag met anderen delen.

Lichaam en geest beschikken over een zelfhelend vermogen maar daar moet het wel de kans voor krijgen. Vaak wordt dit zelfhelend vermogen verstoord door onze eigen gedragingen en gedachten. Met Yoga kan jouw innerlijke reis, naar wie je werkelijk bent en waar jij behoefte aan hebt, beginnen. In mijn les vind ik het belangrijk dat je jezelf mag zijn, jij je veilig voelt en dat de sfeer prettig en positief is.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om een dagje te ontspannen in de sauna of tijd door te brengen met mensen waar ik energie van krijg. Daarnaast houd ik van skiën en reizen.