Kinderyoga

Thuiskomen in je lijf

Kinderen krijgen steeds meer prikkels te verwerken en hebben te weinig rustmomenten. Yoga is voor uw kind ‘thuiskomen in zijn/haar lijf’. Na een drukke schooldag  kan het met een uurtje yoga spelenderwijs tot rust komen. In een veilige omgeving leert uw kind zijn lichaam beter kennen, spanning te herkennen en rust te vinden in zichzelf; zijn eigen innerlijke kracht weer te voelen en steviger te staan.
kinderyoga

De kinderyoga les

Yogalessen voor kinderen zijn anders van opzet dan de lessen voor volwassenen. De lessen zijn speelser en afgestemd op hun belevingswereld.
Elke les heeft een thema en binnen dat thema doen we lichaams- en ademoefeningen, massagespelletjes en mindfulness meditaties. Zo ontstaat er een mooie afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Lichaamsbesef, creativiteit, zelfvertrouwen en sociaal- emotionele vaardigheden worden gestimuleerd.

Ouder-kind Yoga lessen

Een keer per maand op zondagmorgen 10.30 – 11.45 Voor een ouder met hun peuter of kleuter. Lessen worden gegeven door docente Eva Bathe. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren