Waarom Yoga

 

yoga kindhouding, rust en overgave

Yoga helpt je om te ontspannen en zo gezond mogelijk te leven

 

Yoga is een “mind-body medicijn”; de beoefening heeft een diepe helende werking op lichaam, geest en ademhaling.  De methode is hierin uniek en wordt steeds meer door artsen erkend als complementaire behandeling bij ziekte.

 

Hoewel yoga heel oud is past het perfect in deze moderne tijd als onderdeel van een gezonde levensstijl. Beoefening verjongt en helpt ziekte te voorkomen, het verbetert je algehele gezondheid, vitaliteit, energie en immuunsysteem. Het geestelijke effect is een hele diepe ontspanning en een diep gevoel van welbevinden.

 

Bij ernstige ziektes zoals kanker vermindert herstelyoga vermoeidheid, slapeloosheid, pijn, misselijkheid, stress, angst, depressie en concentratieproblemen.

 

Stijlen

In onze school beoefenen we yoga zoals het 1000-en jaren geleden bedoeld was. We trainen lichaam, geest en ademhaling met een milde niet prestatie-gerichte houding. Iedere oefening draagt
bij aan je gezondheid en persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze vorm is geschikt voor jong en oud, man en vrouw, beginners en gevorderden. Daarnaast zijn er ‘specials’:  Herstelyoga bij gezondheidsklachten, Stoelyoga, Yoga-mindfulness en Yin voor soepele gewrichten en bindweefsel.

 

Welke les je ook kiest, na afloop voel je je helemaal ZEN.

Boek nu je gratis yoga proefles
Bekijk ons volledige lesaanbod

Onze lesprijzen vind je hier