Zakelijke trainingen

Trainingen voor jouw team of organisatie waarin teamontwikkeling of het aanleren van nieuwe vaardigheden centraal staan. Trainingen kunnen ook ingezet worden om je kwaliteiten en valkuilen beter te leren (her)kennen. Je leert hierbij ook veel van de andere deelnemers:

 • Teamtraining als maatwerk:
  Een training die wordt afgestemd op de leerdoelen van het team. Dit kan bijvoorbeeld teambuilding zijn, het vergroten van team- en persoonlijke effectiviteit, het aanscherpen van bepaalde vaardigheden (zoals communicatie) of meer zelfinzicht opdoen in de sterke en zwakke kanten van het team.
 • Leidinggeven en leiderschap:
  Maatwerk trainingen gericht op het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten, zelfinzicht en het aanleren van belangrijke vaardigheden om leiding te geven aan andere mensen.
 • Persoonlijke effectiviteit:
  Open en maatwerktrainingen die een mens persoonlijk effectiever maken in zijn werk en leven.
 • Persoonlijke drijfveren/kernkwaliteiten/enneagram:
  Team of open trainingen gericht op het ontwikkelen van zelfinzicht. Je leert wat je onbewuste drijfveren zijn van je gedrag. Eindelijk begrijp je waarom je doet wat je doet en wat het effect hiervan is op jezelf en anderen. Je ontdekt je persoonlijke voorkeursstrategie en komt erachter wat deze je oplevert en kost.