Inhalen en pauzeren

Lessen inhalen en abonnement pauzeren, regeling met ingang van 7 juni 2018. Deze regeling geldt alleen voor vaste maand abonnementen, niet voor strippenkaarten.

 

 

Lessen inhalen:

 1. Als je verhinderd bent dan meld je je af via jouw Fitmanager account (App of website).
 2. Je kunt altijd in dezelfde week inhalen, door jezelf via Fitmanager bij een ander les aan te melden. Je hoeft ons dus niet om toestemming te vragen.
 3. Je mag ook later inhalen binnen een redelijke termijn van 2-3 weken. Stuur ons een berichtje via Fitmanager, dan plannen wij je in. Dit geldt alleen als je je hebt afgemeld voor je eerder geplande les, zie 1.
 4. Mocht door overmacht van onze kant een les uitvallen, dan zullen wij uiteraard onze best doen om een vervangende les voor je te vinden.
 5. Zie verder artikel 4 van de algemene voorwaarden.

 

Vakantie regeling:

 1. Naast kleine schoolvakanties en feestdagen valt onze zomervakantie in de maanden juli en augustus. Het reguliere les-seizoen is dus van september t/m juni van het volgende kalenderjaar. Gedurende de zomermaanden juli en augustus betaal je geen lesgeld en de incasso’s stoppen. Wel zijn er zomerlessen in het zomerseizoen, daar kun je een strippenkaart voor kopen van 1, 3, 5 of 10 strips.
 2. Ga je buiten de schoolvakanties en juli en augustus op vakantie, dan kun je maximaal 3 vakantie – inhaal-strips per seizoen (september t/m juni) krijgen. Meld je af in deze lesweken via Fitmanager en stuur ons een berichtje en we maken dit in orde. De strippen kun je binnen het huidige reguliere les-seizoen (sept.  t/m juni) besteden. De inhaalstrips zijn niet  te gebruiken voor de zomerlessen.

 

Abonnement tijdelijk pauzeren:

 1. Een maand abonnement is altijd automatisch gepauzeerd in de zomermaanden, juli en augustus. Er is dan ook geen incasso en betaling.
 2. Buiten de zomermaanden kun je je abonnement pauzeren in de volgende gevallen:
  • In geval van dringende medische reden en je echt niet in staat bent te komen zoals blessures, zwangerschap en medische behandelingen.  Maximale medische pauze is 6 maanden. Verzoek tot pauzeren dien je schriftelijk in te dienen (dit mag per email) met motivatie en gewenste pauze periode. We kunnen je aanvullend vragen om een doktersverklaring. Het verzoek kan per e-mail worden verzonden.
  • Ga je op wereldreis of neem je een langere vakantie (1 maand of langer), pauzeren kan tot maximaal 2 kalender maanden.  Let op, dit geldt dus niet voor een vakantie van 3 tot 4 weken, het moet echt een langere reis zijn. Verzoek dien je schriftelijk in te dienen met vermelding van vertrek – en terugkeerdatum.