Inhalen en pauzeren

Lessen inhalen, vakantie regeling en pauzeren voor vaste maand abonnementen.

 

Lessen inhalen:

 1. Afmelden: als je verhinderd bent dan meld je je af via jouw Fitmanager account (App of website). Als je dit doet tot 5  uur voor aanvang van de les, kun je de les op een later moment inhalen, zie 2). Als je je later afmeldt vervalt het recht om in te halen.
 2. Inhalen in dezelfde week: je kunt altijd in dezelfde week inhalen, door jezelf via Fitmanager bij een ander les aan te melden.
 3. Later inhalen: je mag ook later inhalen binnen een termijn van 4 weken. Stuur ons een berichtje dan plannen wij je in. Dit geldt alleen als je je tijdig hebt afgemeld voor je eerder geplande les, zie 1).
 4. April, mei en juni gemiste lessen inhalen: In deze maanden gaan mensen vaak op vakantie of gaan enkele dagen weg. Daarom is er vaak de mogelijkheid om de gemiste lessen (max. 2) in te halen tijdens de zomerperiode (juli/aug.). We zullen je tijdig informeren voor de zomervakantie wanneer die mogelijkheid zich voordoet.
 5. Mocht door overmacht van onze kant een les uitvallen, dan zullen wij uiteraard onze best doen om een vervangende les voor je te vinden.
 6. Zie verder artikel 4 van de algemene voorwaarden.

 

Vakantie regeling:

 1. Naast kleine schoolvakanties en feestdagen valt onze zomervakantie in de maanden juli en augustus.  Gedurende de zomermaanden juli en augustus betaal je geen lesgeld en de incasso’s stoppen. Wel zijn er zomerlessen in het zomerseizoen, daar kun je een strippenkaart voor kopen van of en losse les betalen.
 2. April, mei en juni gemiste lessen inhalen: In deze maanden gaan mensen vaak op vakantie of gaan enkele dagen we.  Daarom is er vaak de mogelijkheid om de gemiste lessen (max. 2) in te halen tijdens de zomerperiode (juli/aug.). We zullen je tijdig informeren voor de zomervakantie wanneer die mogelijkheid zich voordoet.
 3. Ga je op wereldreis of neem je een langere vakantie (1 maand of langer), pauzeren kan tot maximaal 2 kalender maanden.  Let op, dit geldt dus niet voor een vakantie van 3 tot 4 weken, het moet echt een langere reis zijn. Verzoek dien je schriftelijk in te dienen met vermelding van vertrek – en terugkeerdatum.
 4. Ga je vaak op vakantie, en mis je dus veel lessen, dan is een strippenkaart veelal voordeliger voor jou.

 

Abonnement tijdelijk pauzeren:

 1. Een maand abonnement is altijd automatisch gepauzeerd in de zomermaanden, juli en augustus. Er is dan ook geen incasso en betaling.
 2. Buiten de zomermaanden kun je je abonnement pauzeren in geval van dringende medische reden en je echt niet in staat bent te komen,  zoals blessures, zwangerschap en medische behandelingen.  Maximale medische pauze is 6 maanden. Verzoek tot pauzeren dien je schriftelijk in te dienen (dit mag per email) met motivatie en gewenste pauze periode.