Nieuwsbrief

Onze algemene Nieuwsbrief:  helende tips uit Oost en West.

Waarom deze Nieuwsbrief over gezondheid?

Omdat wij geloven in één geneeskunde, die het beste uit de Westerse en Oosterse geneeswijzen verbindt. Omdat wij geloven in de helende kracht van yoga, mindfulness en andere mind-body methodes en daarmee onze lichamelijke en geestelijke gezondheid positief kunnen beïnvloeden.

 

Met deze Nieuwsbrief willen we jou (klant of geen klant) inspireren en informeren over bewezen en praktisch toepasbare kennis om gezond (er) te worden en te blijven.  Zin en onzin van elkaar scheiden en je inspireren met informatie, tips en activiteiten waarmee je op eigen kracht je fysieke, mentale en emotionele gezondheid kunt verbeteren.

 

De kennis van yoga en mindfulness is al 1000-en jaren oud en staat gelukkig steeds meer in de belangstelling. Ook artsen krijgen meer oog voor deze methodes als aanvullende (complementair) behandeling en preventie van ziekte.  Integrative Medicine is een opkomende discipline waarin artsen kijken welke complementaire behandelingen een patiënt ondersteunen in zijn herstelproces.

 

Inhoud van de nieuwsbrief:

  • Agenda: nieuwe activiteiten op het gebied van gezondheid, nieuwe lessen, workshops, trainingen en lezingen van onze eigen en externe docenten
  • Tips en nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van fysieke, mentale en emotionele gezondheid
  • Yoga & mindfulness oefeningen en inzichten
  • Informatie over gezonde voeding, lekkere en makkelijke recepten
  • Blogs van onze docenten en andere experts op gebied van gezondheid.

Nieuwsbrief archief

Hieronder kun je de voorgaande  nieuwsbrieven bekijken.